Fo Dondurma ve Pastacılık İçin Mangolu Karışım 1600gr

Ambalaj Şekli : 1600 gr. Polietilen Şişe 6'lı Koli
 
Raf Ömrü : 3 Yıl
 
Kullanım Alanları : Dondurma yapımında, kek ve kuru pasta hamurlarında, kremalarda, krem şantilerde, yenilebilir buzlarda, şekerlemelerde, parfelerde tat, aroma ve renk vermek için kullanılır.
 
Ürün Özellikleri : Zengin  mango içeriği ile, yapay tatlandırıcı ve renklendirici içermeyen meyveözümüz her mevsim farklı lezzetler elde etmek için idealdir. İstenilen mango tadını elde etmek için 1 kg.ürüne 40-70 gr. arası kullanmak yeterlidir. Gerçek mangonun kendine özgü beğenilen tat, koku ve rengindedir. Tamamen doğal ve konsantre bir üründür. Konsantre olma özelliği ile pratik ve ekonomiktir. Pastacılık sektöründe mevsimsel olarak meyvelerin olmadığı dönemlerde can simididir.