Karışım shakera buz ilave edilerek karıştırılıp uygun bardağa bardağa aktarılır. Arzu edilen garnitür ile dekore edilip servise hazırlanır.
TEKILA SUNRISE
Malzemeler:
Portakal Suyu 8 cl
Fo Nar Aromalı Şurup 2 cl
Yapılışı :
Karışım shakerda karıştırılır ve kokteyl bardağına aktarılır. Fo Nar Aromalı Şurup sonradan eklenir. Uygun garnitür ile dekore edilirek servis edilir.
ARTEMIS
Malzemeler:
Ananas Suyu 8 cl
Krema 2 bk
Fo Çilek Aromalı Şurup 2 cl
Fo Şeftali Aromalı Şurup 1 cl
Yapılışı :
Ürünler shakerda buz ilave edilip karıştırılarak bardağa aktarılır, garnitürlemeden sonra servis edilir.
PINA COLADA
Malzemeler:
Ananas Suyu 8 cl
Fo Hindistan Cevizi (Coco Blanc) Sosu 2 cl
Fo Süt 4 cl
Yapılışı :
Ürünler shakerda buz eklenerek hazırlanır ve uygun bardakta arzu edilen garnitürleme yapılarak sunum gerçekleştirilir.
SPIDERMAN
Malzemeler:
Portakal Suyu 6 cl
Ananas Suyu 6 cl
Fo Tonik Aromalı Şurup 1 cl
Fo Şeker Şurubu 2 cl
Yapılışı :
Karışım shakerda buz ilave edilip karıştırılarak bardağa dökülür. Fo Tonik Aromalı Şurup ilave edilip garnitürlenir ve servise hazır hale getirilir.
X ON THE BEACH
Malzemeler:
Fo Şeftali Aromalı Şurup 2 cl
Portakal Suyu 8 cl
Fo Nar Aromalı Şurup 1 cl
Yapılışı :
Ürünler, buz ilavesi yapılarak shakerda karıştırılır ve bardağa aktarılır. İstenilen süsleme yapılarak servise hazır hale getirilir.
DRAGON
Malzemeler:
Double Ekspresso
Süt 5 cl
Fo Vanilya Aromalı Şurup 3 cl
Yapılışı :
Ürünler, blenderda bol buz ile karıştırılır ve garnitürlenerek servis edilir.
KIWI COOLER
Malzemeler:
Fo Kivi Aromalı Şurup 2 cl
Fo Limon Sosu 2 cl
Sade gazoz
Yapılışı :
Sade gazoz hariç diğer içecekler shakerda buz ilave edilip karıştırılarak üzerine gazoz ilavesi yapılır. Garnitürlenerek servis edilir.
MELON FROZEN
Malzemeler:
Portakal Suyu 3 cl
Ananas Suyu 2 cl
Fo Kavun Aromalı Şurup 3 cl
Kavun 2 Dilim
Yapılışı :
Kavun blendrda bol buz ilave edilerek karıştırılıp bardağa aktarılır. Uygun garnitürlemeden sonra servis edilir.
CASSIS SPECIAL
Malzemeler:
Fo Limon Sosu 1,5 cl
Fo Frenk Üzümü Aromalı Şurup 2 cl
Fo Sade Gazoz 8 cl
Yapılışı :
Sade gazoz hariç diğer ürünler shakerda buz ilave edilip karıştırılarak bardağa aktarılır. Sade gazoz eklenip garnitürlendikten sonra servis edilir.
MINTH GARDEN
Malzemeler:
Fo Limon Sosu 2 cl
Fo Nane Aromalı Şurup 2 cl
Tonik 8 cl
Yapılışı :
Tonik hariç karışım buz ilavesi ile shakerda hazırlanır. Bardağa aktarılan karışıma tonik ilave edilir ve nane yapraklarıyla garnitürlenerek servise hazır hale getirilir.
FRESH GREEN
Malzemeler:
Limonata 8 cl
Fo Yeşil Elma Aromalı Şurup 3 cl
Yapılışı :
Karışım bardakta bol buz ilave edilerek hazırlanıp üzerine limonata eklenir. Uygun garnitürlemeden sonra servis edilir.
BLUE DAQUIRI
Malzemeler:
Ananas Suyu 4 cl
Fo Limon Sosu 2 cl
Fo Turunç Aromalı Şurup 2 cl
Yapılışı :
Karışım buz ilave edilerek shakerda hazırlanır, garnitür ile dekore
edilir ve servise hazır hale getirilir.
WATER MELON FROZEN
Malzemeler:
Portakal Suyu 4 cl
Karpuz 3 Dilim
Fo Karpuz Aromalı Şurup 3 cl
Yapılışı :
Ürünler blendra konulup, bol buz ilave edilerek karıştırılır ve bardağa aktarılır. Uygun garnitürlemeden sonra servis edilir.
TRANSPARAN
Malzemeler:
Fo Hindistan Cevizi (Coco Regular) Aromalı Şurup 2 cl
Fo Turunç Aromalı Şurup 1 cl
Sade Gazoz
Yapılışı :
Ürünler bol buz ile shakerda karıştırılıp uygun bardağa aktarılır. Sulandırılmış Fo Turunç Aromalı Şurup kokteylin üstünde kalacak şekilde eklenir ve garnitürlenerek servis edilir.
MAI-TAI
Malzemeler:
Fo Acıbadem Aromalı Şurup 2 cl
Portakal Suyu 8 cl
Fo Nar Aromalı Şurup 1 cl
Yapılışı :
Ürünler shakerda buz ilave edilip karıştırılarak bardağa aktarılır, garnitürlemeden sonra servis edilir.
EMOTION
Malzemeler:
Portakal Suyu 8 cl
Fo Damla Sakızı Aromalı Şurup 2 cl
Yapılışı :
Karışım shakera buz ilave edilerek hazırlanır ve kokteyl bardapına aktarılır. Garnitürlemeden sonra servis edilir.
MAGIC APRICOT
Malzemeler:
Portakal Suyu 8 cl
Fo Limoın Sosu 1,5 cl
Fo Kayısı Aromalı Şurup 2 cl
Yapılışı :
Ürünler shakerda buz ilave edilerek karıştırılır ve bardağa aktarılır ve garnitürlendikten sonra servise sunulur.
SCORPION
Malzemeler:
Portakal Suyu 8 cl
Fo Limon Sosu 1,5 cl
Fo Kayısı Aromalı Şurup 2 cl
Yapılışı :
Ürünler shakerda buz ilave edilip karıştırılarak bardağa aktarılır, garnitürlemeden sonra servis edilir.
PLANTER'S PUNCH
Malzemeler:
Fo Ananas Aromalı Şurup 2 cl
Portakal Suyu 5 cl
Fo Limon Sosu 1 cl
Fo Nar Aromalı Şurup 2 cl
Yapılışı :
Karışım shakera buz eklenerek hazırlanır ve kokteyl bardağına aktarılır. Dekore edildikten sonra servis edilir.
TROPIC FANTASY
Malzemeler:
Süt 8 cl
Fo Tropikal Aromalı Şurup 2 cl
Yapılışı :
Ürünler buz ilave edilip, kokteyl bardağına aktarılır. Uygun garnitürlemeden sonra servis edilir.
GIN-TRAMIS
Malzemeler:
Ananas Suyu 8 cl
Fo Tiramisu Aromalı Şurup 2 cl
Yapılışı :
Ürünler buz ilave edilen shakerda hazırlanır ve bardağa aktarılır. Garnitür ile dekore edilerek servis edilir.
DARK SEA
Malzemeler:
Fo Karadut Aromalı Şurup 2 cl
Sade Gazoz 8 cl
Yapılışı :
Krışım buz ile shakerda karıştırılarak uygun bardağa aktarılır. Garnitür ile dekore edilir ve sunumu gerçekleştirilir.
EGZOTIC ANTALYA
Malzemeler:
Ananas Suyu 4 cl
Portakal Suyu 4 cl
Fo Armut Aromalı Şurup 2 cl
Fo Limon Sosu 1 cl
Yapılışı :
Ürünler shakerda buz ilave edilerek karıştırılır ve bardağa aktarılır. Garnitürlendikten sonra servis edilir.
ANT07
Malzemeler:
Fo Fındık-Karamel Aromalı Şurup 2 cl
Elma Suyu 8 cl
Yapılışı :
Shakera eklenen bol buz ile karışım hazırlanır ve bardağa aktarılır. Uygun garnitür ile süslenerek servis edilir.
POLISH OF THE NIGHT
Malzemeler:
Elma Suyu 8 cl
Fo Kayısı Çekirdeği Aromalı Şurup 2 cl
Yapılışı :
Karışım long drink bardağa bol buz ilave edilerek hazırlanır. Uygun garnitürlemeden sonra servise hazır hale getirilir.
MAPLE BREZE
Malzemeler:
Ananas Suyu 6 cl
Süt 4 cl
Fo Akçaağaç Aromalı Şurup 2 cl
Yapılışı :
Ürünler shakerda buz ilave edilerek karıştırılır ve bardağa aktarılır. Garnitürlemeden sonra servis edilir.
WINGS OF THE KING
Malzemeler:
Fo Frambuaz Aromalı Şurup 2 cl
Fo Greyfurt Suyu 8 cl
Yapılışı :
Ürünler shakerda buz ilave edilip karıştırılarak bardağa aktarılır. Arzu edilen süsleme yapılarak servise hazırlanır.